Vergroot je woning met De Buurtkamer!

- over het gebruik van de Buurtkamer


LET OP: Per 1 Septembre zijn ons tarieven nog gewijzigd zodat de buurtkamer open kan blijven. We hopen dat iedereen hier begrip voor heeft. Dank!


Wil je de Buurtkamer huren?

De locatie biedt de buurtbewoners de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ontplooien. De Buurtkamer is voorzien van veel faciliteiten zoals een piano, professioneel fornuis, vaatwasser, wc, klein achtertuin, speelplaats op het plein en meer.

De Buurtkamer is te huur voor privéfeesten, mkb activiteiten, hobbyclubjes, en buurtgerichte activiteiten. Denk aan buurtfeesten, kookclubs, muziek- en zangles, spelmiddagen voor de kinderen, cursussen voor persoonlijke ontplooiing, etc.

De Buurtkamer is eenvoudig te huren. Doorloop de volgende stappen en de Buurtkamer is van "jouw".

 1. Kijk in de agenda om beschikbaarheid van je gewenste dag en tijdstip te bekijken.
 2. Stuur een email met gewenste dag en tijdstip naar info@buurtkamercostaenco.nl om een optie te nemen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je optie.
 3. Na ontvangst van de optie bevestiging, kan je Eenmalig het contract tekenen en het huurbedrag / borg betalen. Dit kan je persoonlijk in de Buurtkamer verrichten.
  • Betaling per bank: Maak de borg en het huurbedrag bedrag, o.v.v. van je naam en datum/tijdstip van huur, over op IBAN: NL47INGB0009321456 t.n.v. Costa en Co, Amsterdam
  • Betaling met contant: Kom op de vrijdagen tussen 13:00 en 16:00 uur langs. Je kan dan direct ter plaatse een contract tekenen.
 4. Na ontvangst van het getekende contract en betaling wordt de optie omgezet in een definitieve reservering.
 5. De sleutels kun je dan één dag van tevoren afhalen bij een sleutelbeheerder in de buurt. Dit wordt na ontvangst van je betaling telefonisch of via email geregeld.

Als je nog vragen hebt, kijk eerst naar de FAQ.

Tarieven en voorwaarden

Naast alle tarieven geldt er ook een borg van €50.

Tarieven

 • €30,- per uur - Commerciële activiteiten ( incl. Zzp'ers )
 • €20-, per uur - Niet-commerciële activiteiten
 • €15-, per keer - Indien er tijdens het verhuur in de keuken gekookt wordt.

* Dit is het hoogste tarief mogelijk voor buurtgerichte activiteiten. De Buurtkamer kiest ook nog vaak om dit te verlagen in verband met de doel en buurt betrokkenheid van de activiteit. Dit wordt bepaald bij het indienen bij een aanvraag buurtgericht activiteit. contact op met de Buurtkamer.

** Voor het indienen en accepteren van een buurtgerichte activiteit worden de volgende criteria gehanteerd: buurtgerichtheid, sociaal, cultureel, laagdrempelig, open voor iedereen ( mits er plek is ). Het zijn geen keiharde criteria maar aan een aantal van deze voorwaarden moet de activiteit wel voldoen. Als je interesse hebt in het op- en/ of voortzetten van een buurtgerichte activiteit, neem dan gerust contact op met de Buurtkamer.