Binnen in de Costa & Co buurtkamer in Amsterdam.
Gevel van de Costa & Co buurtkamer in Amsterdam.
Boeken
Keuken en gasfornuis van de Costa & Co buurtkamer in Amsterdam.
Piano in de Costa & Co buurtkamer in Amsterdam.
Ben je op zoek naar een prettige lichte plek waar iedereen zich thuis voelt en waar van alles mogelijk is, dan is dit de locatie die je zoekt.

Buurtkamer Costa & Co is te huren een schappelijk tarief en is vooral voor activiteiten en workshops die bijdragen aan de buurt en de sociale cohesie. 

Buurtkamer Costa & Co is te huur voor buurtactiviteiten, vergaderingen en hobbyclubs. Maar ook voor huiswerkbegeleiding, culturele activiteiten zoals een koken, muziek- of tekenles, spelmiddagen of andere cursussen. Het bestuur kan adviseren of jouw idee past bij de sociale functie van Costa & Co. 

Buurtkamer Costa & Co is eenvoudig te huren

Doorloop de volgende stappen:

  • Kijk onderaan op deze pagina om beschikbaarheid te controleren.
  • Neem een optie door een e-mail met datum en tijdstip naar info@buurtkamercostaenco.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging.
  • Na ontvangst van bevestiging, kan je het huurcontract komen tekenen en het huurbedrag / borg betalen (liefst per bankrekening). Dit kan in de buurtkamer op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur of in overleg via e-mail.
  • Betaling graag per bank: IBAN: NL47INGB0009321456 t.n.v. Costa en Co, Amsterdam en o.v.v. van je naam en datum/tijdstip van activiteit. Betaling contant kan ook, kom op de vrijdagen tussen 16.00 en 18.00 uur langs. Je kan dan direct het contract tekenen.
  • Na het betalen en tekenen van het huurcontract (in de regel op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur) krijg je de sleutels overhandigd. Of in onderling overleg op een andere manier.

Tarieven

  • €25* per uur voor particuliere activiteiten
  • €25 per keer extra als er uitgebreid gekookt wordt 

*Organiseer je een buurtgerichte activiteit die sociaal, cultureel, laagdrempelig en open is voor iedereen neem dan gerust contact op met de buurtkamer. Wij kunnen altijd meedenken en mogelijk een lager tarief bieden.